Novice

Zadnje novice
Po podaljšanju roka za oddajo del študentov, ki sodelujejo v slovensko-finskem natečaju Iittala (Iittala Design Contest for Slovenian Students), je strokovna komisija izbrala 6 natečajnih del, ki bodo od 8. do 21. novembra 2016 javnosti na ogled v salonu ID d o m a na Slovenski cesti 9 v Ljubljani.
Preberi več >>
Najbolj vroče in modne novice ta hip.
Preberi več >>
Poleg ur ameriški modni kreator po novem predstavlja tudi nakit.
Preberi več >>
ARHIV NOVIC
Najbolj pričakovani modni dogodek letošnje jeseni Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana med 22. in 24. oktobrom prihaja v Cankarjev dom. 
Preberi več >>
Kurzschluss 3ER pop up festival med 14. oktobrom in 31. decembrom prihaja na Gospodarsko razstavišče. Ustvarjalna ekipa napoveduje serijo trojčkov; petkov, sobot in nedelj, ki bodo iz vaših spalnic pregnali dolgčas.
Preberi več >>
Vokalna skupina Jazzva, polfinalistka letošnjega šova Slovenija ima talent in organizatorka a cappella festivala Popjazziada, vabi na predpraznični večer s skodelico glasbe.
Preberi več >>
Vsi mali in veliki ljubitelji Živalskega vrta Ljubljana, pozor! Potegujte se za družinsko letno vstopnico, ki jo v nagradni igri podarja NLB Vita.
Preberi več >>
Veleblagovnica NAMA tradicionalno podpira slovenske oblikovalce, zato je tudi sinočnji modni dogodek pripravila skupaj z Majo Štamol, Kopitarno Sevnica in Obrtno - podjetniško zbornico Slovenije, ki s svojo blagovno znamko Izdelek slovenske obrti, katere ambasadorka je prav Maja Štamol, prav tako podpira slovenske oblikovalce.
Preberi več >>
Jennifer Lawrence odkrila, da so jo potegnili za nos?
Preberi več >>
Če je lani Kurzschluss prvič potrkal na vrata slovenske nočne scene, jih bo letos samozavestno kar podrl.
Preberi več >>
Balado 'More tuge' Severina poje S Sašem Matićem, enim od največjih regionalnih glasbenikov.
Preberi več >>
Vse novice >>
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.