Novice

Zadnje novice
Vsi mali in veliki ljubitelji Živalskega vrta Ljubljana, pozor! Potegujte se za družinsko letno vstopnico, ki jo v nagradni igri podarja NLB Vita.
Preberi več >>
Najbolj vroče in modne novice ta hip.
Preberi več >>
Poleg ur ameriški modni kreator po novem predstavlja tudi nakit.
Preberi več >>
ARHIV NOVIC
Vokalna skupina Jazzva, polfinalistka letošnjega šova Slovenija ima talent in organizatorka a cappella festivala Popjazziada, vabi na predpraznični večer s skodelico glasbe.
Preberi več >>
Veleblagovnica NAMA tradicionalno podpira slovenske oblikovalce, zato je tudi sinočnji modni dogodek pripravila skupaj z Majo Štamol, Kopitarno Sevnica in Obrtno - podjetniško zbornico Slovenije, ki s svojo blagovno znamko Izdelek slovenske obrti, katere ambasadorka je prav Maja Štamol, prav tako podpira slovenske oblikovalce.
Preberi več >>
Jennifer Lawrence odkrila, da so jo potegnili za nos?
Preberi več >>
Če je lani Kurzschluss prvič potrkal na vrata slovenske nočne scene, jih bo letos samozavestno kar podrl.
Preberi več >>
Balado 'More tuge' Severina poje S Sašem Matićem, enim od največjih regionalnih glasbenikov.
Preberi več >>
Sveta vladar, ki je pred dvema letoma k soustvarjanju komada »Več od lajfa« povabil več tisoč mladih, se tokrat vrača z velikim presenečenjem.
Preberi več >>
V dm drogerie markt so se ponovno odločili za interni projekt Dan za nasmeh, v sklopu katerega lahko zaposleni en delovni dan namenijo opravljanju prostovoljnega dela v različnih organizacijah po Sloveniji.
Preberi več >>
Vstop na ulično zabavo Moč besed, ki bo v četrtek, 2. oktobra, med 13. in 21. uro pred pubom Zlata Ladjica ob Ljubljanici, je prost.
Preberi več >>
Vse novice >>
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.