VARČEVALNI STYLING ALI KAKO NAČRTOVATI POPOLNO GARDEROBO

Fotografije: showbit.com29.03.2013
Si razbijate glavo s tem, kako osvežiti pomladno in poletno garderobo, ne da bi pri tem zapravili težko prisluženi denar? Pripravili smo vam nekaj predlogov skupaj s ključnimi kosi, ki tvorijo učinkovito garderobo.

SLEDITE SVOJEMU ŽIVLJENJSKEMU STILU IN KUPITE RES SAMO TISTO, KAR VAM JE RESNIČNO VŠEČ.
To kar nosite mora biti sinhronizirano z vašim načinom življenja. Kostimi in bluze ter visoke pete so čudovita modna izbira, vendar pa nekomu, ki denimo službo opravlja od doma, ne pomagajo kaj dosti. Še več, dajejo mu občutek, da nima kaj obleči. In tega zagotovo poznamo vsi (vse). Pravilo št. 1: kupite tisto, kar vam je zelo všeč in v čemer se počutite dobro in udobno. Bodite pozorni tudi na to, da imajo vaši nakupi skupno estetiko. Izberite si stil, denimo boemski šik z nekaj klasike, in se ga držite.
SLEDITE BARVNI ZGODBI
Večina garderobe mora biti nevtralnih barv. Le tako jo boste lahko osvežili vsako sezono z minimalnimi nakupi – vzorčasto torbico, drzno barvno bluzo, teksturiranim balonarjem… Nevtralni barvni toni namreč omogočajo optimalno možnost kombiniranja, za katerega vam ni potrebno zapraviti gore denarja.
KAKOVOST PRED KVANTITETO
Kupite manj, vendar tisto kakovostno! To je pravilo varčevalnega modnega nakupovanja, ki si ga gre zapomniti. Pozorni bodite tudi na kroj. Odločajte se le za tista oblačila, ki pristajajo vašemu telesu.

KLJUČNI KOSI GARDEROBE Z DOBRIMI TEMELJI
OPRIJETO KRILO: Vedno modno in neskončno uporabno.
DVA PARA HLAČ:  Klasičen model v črni barvi in oprijete hlače drznega kroja.
DVE OBLEKI : Nujno potrebujete malo črno obleko in eno bolj živahno, letos so še posebej modni vzorci.
SUKNJIČ: Takšen, ki ga lahko nosite s čimerkoli. Preprost in vrhunsko krojen.
TRIJE ZGORNJI DELI: Svilena bluza, bombažna majica in pletenina.
SEZONSKE POŽIVITVE: Torbica v visoko oktanskem tonu, usnjen jopič, platformke, drzen kos nakita…
Sorodni članki
Preberi več >