ŽELITE RAZVELJAVITI LETA? POSKUSITE UNDO.

29.03.2013
Svetovna inovacija Undo
Krema Undo ima trojni učinek na kolagensko strukturo v dermisu – zavira razpadanje kolagenske strukture, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken in izboljša strukturo občutljive kolagenske mreže. Poleg Undo-kompleksa vsebuje tudi močne antioksidante, zaradi česar omili tudi delovanje prostih radikalov na kožo. Svojo 'moč' pokaže hitro, že po dveh tednih uporabe, izvrstni rezultati njenega delovanja pa se z uporabo postopoma in ves čas povečujejo. Krema Undo, ki je primerna tako za ženske kot moške po 25. letu starosti, se hitro vpije v kožo, ta pa je po 10 do 15 minutah primerno navlažena.

Učinkovitost kreme potrdila študija
Teste je opravil neodvisni Dermo Consult Concept GmbH iz Bonna v Nemčiji, ustanova, ki velja za enega izmed najboljših svetovnih inštitutov za dermatološke raziskave. Raziskava je potekala pod budnim očesom strokovnjakov, dermatologov, ki so stanje kože merili in ocenjevali s posebnimi napravami. Testirali so 40 prostovoljcev, starih od 25 do 60 let, rezultate pa so preverili po štirih tednih uporabe. Krema pozitivno vpliva na kar 10 parametrov. Povečuje namreč čvrstost in prožnost kože, jo odebeli, navlaži in obnavlja, okrepi pa tudi njeno varovalno funkcijo in zaščito pred prostimi radikali. Zaradi tega je videti koža manj utrujena, zmanjšata pa se tudi globina in volumen gub.

Undo in Iva Krajnc
Učinkovitost kreme Undo je preizkusila tudi priznana slovenska igralka Iva Krajnc. »Igralski poklic je do kože velikokrat neusmiljen, zato sta vsakodnevna skrb in nega nujno potrebni. Preizkusila sem veliko različnih kozmetičnih izdelkov, vendar moram priznati, da je krema Undo presegla moja pričakovanja,« je povedala. In dodala: »Ob uporabi te kreme v zelo kratkem času začutite čvrstost, prožnost in obnavljanje kože, pa še zelo priročna je za v torbico.« Več o kremi na www.undo.si.

Kako sodelovati?
Če bi radi na svoji koži preizkusili delovanje 24-urne kreme Undo, nam do 15. aprila na e-naslov info@gloss.si pošljite e-sporočilo z željo po sodelovanju, skupaj s svojo fotografijo in z osebnimi podatki (ime in priimek, točen naslov, telefonska številka). Deset srečnežev bo prejelo kremo Undo in jo brezplačno preizkusilo, mi pa bomo njeno delovanje spremljali s fotografskim objektivom in z vprašalnikom ter rezultate predstavili v naslednjih številkah.