RESVERATROL ZA DALJŠE ŽIVLJENJE

05.03.2015
Resveratrol na človeške celice deluje neposredno, saj povečuje aktivacijo proteina SIRT1, ki na eni strani omogoča ponovno aktivacijo mitohondrijev, na drugi pa povečanje aktivnosti teh 'celičnih elektrarn' našega telesa (z manjšanjem števila aktivnih mitohondrijev, se namreč stara tudi sama celica, ki na koncu odmre). Resveratrol v celici opazno zmanjšuje prisotnost nevarnih prostih radikalov, najpogostejši vzrok za njene poškodbe, ki lahko vodijo tudi do razvoja raka. Nič čudnega, da se je ta potenten antioksidant izkazal za učinkovito sredstvo pri obrambi pred različnimi rakavimi obolenji. Resveratrol torej močno prispeva k boljši regeneraciji celic, zmanjša njihovo odmiranje ter izboljšuje njihovo presnovo.  Izjemno pozitivno vpliva na zdravje srca in ožilja, zmanjšuje tveganje za nastanek krvnih strdkov, uravnava raven trigliceridov v krvi in pomaga proti nalaganju odvečne telesne maščobe, saj vsebuje naravno spojino, ki lahko napade in razbije maščobne celice. V naravi se  resveratrol, ki predstavlja močno protibakterijsko in protiglivično sredstvo v boju proti mikroorganizmom, nahaja v številnih rastlinah, največ ga najdemo v kožici rdečega grozdja in v rdečem grozdičastem sadju, pa tudi v rdečem vinu. Težava je le v tem, da bi morali za zadosten vnos resveratrola, dnevno zaužiti več kilogramov grozdja ter nekaj litrov vina, zato je precej bolj smiselno poseči po zdravem in varnem prehranskem nadomestku.

RESERVE™ - ODLIČNA OBRAMBA PRED ŠKODLJIVIMI VPLIVI

RESERVE™, ameriški rezultat inovativne pomlajevalne znanosti in številnih zdravstvenih raziskav, organizem preskrbi z visoko količino resveratrola iz olupkov rdečega grozdja. Ker je v obliki gela, dokazano prodira skozi celično membrano, zato se ga telo absorbira do 200-krat hitreje kot kapsulirane antioksidante. Njegova poglavitna sestavina je resveratrol, vendar pa se tej unikatni formuli nahaja tudi pomlajevalna kombinacija številnih drugih antioksidantov, antocianinov in esencialnih maščobnih kislin pridobljenega iz svežega s hitrim postopkom zamrznjenega sadja ( s tem se ohrani največ hranil), kot so akai jagode, granatno jabolko, grozdje konkord, borovnice, sladke češnje, aloe vera, ekstrakt grozdnih pečk in zeleni čaj.


RESERVE™  IN GROZDJE
RESERVE™ vsebuje komponento RESVERATROLa iz grozdja, ki znižuje holesterol in krvni pritisk ter zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni srca in pljuč, sladkorne bolezni, astme ter raka. Grozdje je odličen vir mikro-hranil kot so baker, železo in mangan, ki preprečujejo osteoporozo, bogato je z železom, blagodejno vpliva na prebavne motnje in razdražen želodec in pospešuje formacijo in izločanje zdravega blata s čimer preprečuje zaprtje.

RESERVE™  IN JAGODE ACAI
so polne antioksidantov, ki lahko pomagajo v boju proti prezgodnjemu staranju in vsebujejo nekaj, kar se imenuje mono-nasičena oleinska kislina, ki pomaga ribjemu olju omega 3 prodreti skozi celične membrane. Prav tako vsebuje aminokisline in esencialne maščobne kisline, ki pomagajo spodbujati delovanje prebavil in kardiovaskularno zdravje. So bogate z resveratrolom.

RESERVE™  IN BOROVNICE
Antioksidanti v borovnicah pomagajo pri izgubi spomina. Vsebujejo flavonoide, ki pomagajo izkoreniniti nevarne proste radikale, ki lahko povzročijo škodo celičnim stenam in DNK. Vsebujejo tudi antocianine, ki zmanjšujejo tveganje za nastanek vseh vrst raka. Imajo protivnetne karakteristike, ki preprečujejo nalezljivim bakterijam, da se prilepijo na steno mehurja, sečnice in želodca. Bogate so tudi z resveratrolom.

RESERVE™  IN GRANATNO JABOLKO
Komponenta »punicalgin« antioksidantov v granatnem jabolku znižuje holesterol in krvni pritisk. Granatna jabolka vsebujejo tudi fitokemične komponente, ki stimulirajo receptorje serotonina in estrogena, s tem pa izboljšujejo simptome depresije.

RESERVE™  IN GROZDJE CONCORDE
vsebuje flavonoide, močne antioksidante, ki lahko zmanjšajo tveganje za nastanek srčne bolezni in rakavih obolenj ter pomagajo zmanjševati škodljive učinke »slabega«  holesterola ter pomagajo vzdrževari zdrave, čiste arterije. Prav tako preprečujejo akumulacijo določenih proteinov in tujkov v možganih.

RESERVE™ IN ZELENI ČAJ
Polifenoli, antioksidanti v zelenem čaju, zagotavljajo protivnetne in protirakave učinke, odstranjujejo proste radikale, pomagajo pri izgubi teže, preprečujejo poškodbe zob, stres in kronično utrujenost, pomagajo zdraviti stanja kože ter izboljšujejo artritis s tem, ko zmanjšujejo vnetja.

RESERVE™ IN SLADKE ČEŠNJE
Antioksidanti v sladkih črnih češnjah zmanjšujejo tveganje za nastanek rakavih obolenj, srčnih bolezni, težav s pljuči, sladkorne bolezni in prezgodnjega staranja. Vsebujejo tudi melatonin – komponento, ki spodbuje in regulira spanec.

RESERVE™ IN ALOE VERA
Izjemno hranilno bogata rastlina, ki umirja vnetja in izboljša raven glukoze v krvi, vsebuje več kot 160 dragocenih snovi, med katerimi so številni vitamini, minerali in encimi. Poleg tega razstruplja organizem, krepi imunski sistem, blagodejno deluje na črevesno floro in izboljšuje prebavo.

RESERVE™  IN GROZDNE PEŠKE
vsebujejo zalo visoko koncentracijo vitamina E, flavonoidov, linolske kisline, in sestavin, imenovanih procianidini. Močni antioksidanti pomagajo pri zniževanju visokega holesterola in krvnega pritiska ter celice ščitijo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov.

Za nakup in več informacij kliknite na www.glos.jeunesseglobal.com, pišite na image@image-management.si ali pokličite na tel. št. 01 200 71 10.

NAGRADNA IGRA RESERVE™ 
Želite moč resveratrola poskusiti na svoji koži? Sodelujte v nagradni igri RESERVE™! Pošljite nam vaše podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) na info@gloss.si.
Med prispelimi prijavami bomo izžrebali 7 srečnih dobitnikov, ki bodo prejeli paket prehranskega nadomestka RESERVE


Izžrebanci so: 
1. Kaja Primc,
 Straža
2. Jožica Mesec, Planina
3. Adriana Cividini, Kresnice
4. Simona Mali, Ljubljana
5. Ula Lasan, Polhov Gradec
6. Ana Debeljak, Smlednik
7.  Nina Kužnik, Horjul