Naslednji članek

GLOSSOVA MALA RECIKLAŽNICA

06.02.2017
Postanite osveščeni član družbe in kupujte oblačila iz druge roke. Zakaj? Ker je slednje bolje za okolje, za izkoriščane delavce (med njimi so tudi otroci) na robu modne verige in nenazadnje tudi za vašo denarnico. Sodobna kultura hitre in poceni mode zavoljo naše potrebe po vedno novih in cenejših cunjicah z nezadržno hitrostjo uničuje naš planet in njegove naravne vire ter ljudi ropa osnovnega dostojanstva. Modna reciklaža je zatorej povsem etična izbira. Ste za?Pri Glossu smo se odločili, da novim, nikoli nošenim, ali pa enkrat ali dvakrat oblečenim oblačilom, ponudimo novo življenje. Odprli smo Glossovo malo reciklažnico kakovostnih modnih kosov z oblikovalskim podpisom, ki si jih lahko privoščite. Njihova cena je namreč 70 in več % nižja, kot sicer. Za povpraševanje pošljite e-mail na image@image-management.si. Novi kosi prihajajo k nam vsak teden, zato vas vabimo, da nas pogosto obiščete!


Preberite tudi
...
Preberi več >>
Ste za dobro branje? Potem sodelujte v...
Preberi več >>
  • Nekatera oblačila v Glossovi mali reciklažnici so popolnoma nova (glej oznako), druga so izjemno malo nošena, kljub temu pa je možno, da na tkanini obstajajo manjše napake, ki niso predmet reklamacije. Poškodovanih oblačil in oblačil z večjimi napakami v Glossovi reciklažnici ni.
  • Za povpraševanje o izdelku je potrebno poslati mail z oznako izdelka na image@image-management.si.
  
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.