ZVITKI S PIŠČANCEM IN ZELENJAVO

17.08.2018

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:


4 velike tortilje
1 na tanke kolobarje narezana čebula
1 na majhne kocke narezana bučka
1 na tanke kolobarje narezana rdeča paprika
1 na tanke kolobarje narezana rumena paprika
500 g na kocke narezanih piščančjih prsi
olje
sol
poper
kečap
bazilika


Priprava:

Čebulo prepražite na olivnem olju, nato dodajte papriko, nekaj minut zatem pa še bučke. Ko je zelenjava skoraj do konca pečena, jo začinite s soljo in poprom, dodajte začinjena piščančja prsa in jih na obeh straneh pecite do rjavo-bele barve. Tortilje 3 minute grejte v pečici in jih nato razrežite na 2 enaka dela ter nadevajte s pripravljeno mešanico. Zatem jih zavijte, okrasite z baziliko in še tople postrezite skupaj s kečapom.