Promocije

SAMSUNG GALAXY S10E, S10 IN S10

10.03.2019
Nova serija vrhunskih pametnih telefonov Galaxy S10 je tu! Tri edinstvene naprave, Galaxy S10e, S10 in S10+, ki so rezultat 10 let ustvarjanja izjemnih mobilnih dosežkov, predstavljajo naslednjo generacijo mobilnih inovacij. Pametni telefoni z vrhunskim zaslonom, napredno kamero in veliko zmogljivostjo, nudijo prvovrstno uporabniško izkušnjo. »Ponosni smo, da smo po desetih letih razvoja predstavili tri najnaprednejše Galaxy S10 pametne telefone in postavili nov nivo uporabniške izkušnje,« je povedal Tomaž Semič, vodja marketinga pri Samsung Slovenija, in dodal: »Pametni telefoni Galaxy S10 se ponašajo z izjemno strojno in programsko opremo, s popolnoma novo zmogljivostjo brezžične skupne rabe energije, z inteligentno funkcijo za izboljšanje zmogljivosti in inteligentnim brezžičnim omrežjem.«
Samsung Galaxy S10 z dinamičnim AMOLED zaslonom naslednje generacije s HDR10+ certifikatom omogoča dinamično mapiranje tonov za zagotavljanje neverjetno živih barv v vsakem prizoru – tudi v tistih najtemnejših. Obenem svetlejši zaslon omogoča čisto sliko tudi pri močni dnevni svetlobi. V povezavi s stereo zvočniki in Dolby Atmos pa je izkušnja resnično poglobljena.
Za odklepanje se lahko preprosto dotaknete stekla - Galaxy S10 dinamični AMOLED zaslon ima tudi prvi ultrasonični bralnik prstnih odtisov  na svetu, ki odčita 3D konture vašega fizičnega odtisa. Poleg tega imajo Galaxy S10e, S10 in S10+ kar cel komplet različnih objektivov (med njimi je telefoto kamera za izjemne možnosti povečave, širokokotna kamera za vsakdanje trenutke ter ultra široka kamera za krajinske panorame), naučijo pa se tudi vaših dnevnih rutin in vzorcev uporabe ter manj energije porabijo za aplikacije, ki jih ne potrebujete. Na voljo v paleti živahnih barv od 8. 3. dalje.