Party time

SKRITI SVET V CITYCENTRU CELJE

14.05.2018
Največje nakupovalno središče v širši celjski regiji Citycenter Celje se je tudi ob letošnji, 12. obletnici uspešnega poslovanja spremenilo v prizorišče modnega dogajanja, ki se uvršča med najboljše v Sloveniji. Po lanskoletni futuristični »11. dimenziji« so ustvarjalci modno-glasbenega spektakla navdih poiskali v džungli, energični glasbi, divjem plesu in barvitih kombinacijah. V modnem tednu je vrhunska manekenska zasedba na scensko izjemno atraktivnem prizorišču na petih modnih revijah predstavila aktualne modne trende za pomlad in poletje domačih in svetovnih blagovnih znamk iz Citycentra. Stilistka Sonja Rigler je navdušila s pisano in živahno dodatno kostumografijo, ki je obogatila stajlinge. Skupaj smo tako videli več kot 90 modnih kombinacij. Vroč ambient Skritega sveta je še dodatno začinil ekskluzivni nastop Senidah, v divjih ritmih pa so zaplesli plesalci capoeire ter plesna skupina Selected (koreografija Erik Bukovnik).
»Tokrat smo si želeli iti v popolnoma drugačno smer od lanske futuristične »11. dimenzije« in domišljijsko-pravljične »Alice« pred dvema letoma. »Skriti svet« je zgodba o prvinskosti, naravi…Publiko smo že z vabili in posebej osmišljenim ambientom, potem seveda še z glasbo, plesom, modo in celotno scenografijo popeljali v svet džungle. Veseli smo, da nam vsakič uspe ujeti aktualen modni trend.
Ponosna sem, da je naš avtorski projekt Skriti svet, sodeč po odzivih gledalcev ponovno navdušil. Zahvala za uspeh gre celotni ustvarjalni ekipi. Tako je pred nami ponovno velik izziv za pisanje nove modne zgodbe,« je po dogodku povedala Darja Lesjak, center menedžerka Citycentra Celje.
Ustvarjalna ekipa (od leve proti desni): Sonja Rigler, Nena Horvat, Dejan Ozimič in Darja Lesjak