FREE2MOVE - SVET NOVE MOBILNOSTI

21.11.2022
Od nedavnega je tudi v Sloveniji na voljo nova blagovna znamka mobilnosti Free2move. Gre za globalno znamko, ki svojim zasebnim in poslovnim uporabnikom, tako po svetu kot v Sloveniji, ponuja popoln in edinstven ekosistem mobilnosti.
Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move omogočata, da na enem mestu dostopate do različnih storitev, od najema in souporabe vozil, prevoza in vozil na zahtevo do rezervacij parkirnih mest, upravljanja električnih polnilnih postaj, upravljanja in souporaba voznega parka za poslovne namene, na voljo pa je tudi svetovanje na področju e-mobilnosti. V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.



»Spremembe, ki smo jim priča v avtomobilski industriji so glavni razlog, da smo se kot skupina Emil Frey odločili, da bomo s Free2move odgovorno in učinkovito naslavljali izzive na področju mobilnosti. Domiselnost, prilagodljivost in iskanje sinergij nam omogočajo, da lahko vsakdanja mobilnost postane zabavna in izjemno vsestranska. Ob tem pa je Free2move danes vsekakor najlažja in najhitrejša pot do avtomobila, ki omogoča, da si lahko v kateremkoli trenutku uporabnik izberete avto, ki ustreza njegovim potrebam, pa naj bo vožnja po mestu ali pa izlet, dopust in podobno,« je uvodoma izpostavil Jožko Tomšič, direktor za Slovenijo skupine Emil Frey.
Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart. Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih. Do konca leta 2023 načrtujejo, da bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih po Sloveniji.