TRANSFORMERJI

11.07.2017
Zlato pravilo kozmetike pravi: če želiš videti rezultate, moraš biti potrpežljiv. Vas je potrpežljivost minila? Nova generacija prefinjenih kozmetičnih draguljčkov za nego kože obljublja takojšnje učinke.

Stik Bobbi Brown Instant Confidence Stick
Čudežni 'brisalček' takoj prikrije drobne linije in gubice. Zaradi brezbarvne, zračne in lahke formule se nanaša brez težav. Uporabljate ga lahko pred nanosom ličil ali pa za popravke čez dan.Emulzija za izdatno vlaženje obraza Ren Flash Hydro-Boost
Vodna emulzija z bioizvlečki rešuje težave suhe kože, saj učinkovito povečuje raven navlaženosti in 'zaklene' vlago v kožo, zaradi česar je ta dalj časa videti napeta. Na obraz jo nanesite po čiščenju. Konice prstov zmočite z vodo za učinkovito aktiviranje vlage v koži in masirajte, dokler se izdelek popolnoma ne vpije.Takojšnji brisalec gub High-Tech Instant Deep Wrinkle Reducer
Brisalec gubic že v nekaj minutah učinkovito zmanjšuje videz gub na čelu, okoli oči in ustnic za 30 odstotkov (za popoln rezultat morate počakati 15 minut). Ponaša se z lahkotno formulo in s preprostim nanosom, poleg tega na obrazu ne čutite nikakršnega 'vlečenja', praviloma značilnega za podobne izdelke. Redna uporaba gubice trajno zmanjša za 45 odstotkov.


Alphah Instant Facial – mikrodermabrazija doma
Mikrodermabrazijo, regenerativni postopek luščenja kože s finimi kristali, s katerim v dermatoloških ordinacijah odstranjujejo odmrle kožne celice, si lahko privoščite tudi doma. Alphah Instant Facial namreč obljublja učinek mikrodermabrazije brez agresivnega luščenja in stresa zahvaljujoč trem rastlinskim izvlečkom in AHA-kislinam.Nočna maska Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask
Inovativna maska prihaja v obliki tehnološko izpopolnjene folije, ki omogoča prodiranje aktivnih učinkovin v globje plasti kože. Formula z dvojno hialuronsko kislino kožo obnavlja, učvrščuje in izdatno vlaži ter izenačuje polt.


Blatna maska za čistejšo kožo GlamGlow Supermud Clearing Treatment Mask
Maska za čistejšo kožo odpravlja najpogostejše lepotne težave, kot so nečistoče in akne, rdečica, brazgotine in vrasle dlake. Močna formula, ki vsebuje glino, podpira naravno ravnovesje maščob v koži, mešanica šestih kislin pa naredi polt že na pogled mehkejšo.


Murad Eye Lift Firming Treatment – rešitev za kožo okoli oči
Izdelek za nego dela okoli oči vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin, ki poskrbijo za takojšni lifting in večjo napetost, hkrati pa zmanjšajo videz gub in linij. Za učinek morate počakati približno 10 minut.


Intenzivna nega za občutljivo kožo Valmont Dermatosic
Ta specialist za nego težavne in vnete kože pomirja draženja, zmanjšuje znake rdečice in neudobja, mehča suhe dele in odpravlja luščenje kože, pospeši odpravljanje manjših dermatoloških problemov ter blagodejno deluje na vneto aknasto kožo.