DEICHMANN MAGIC NIGHT V TERMAH OLIMIA

13.06.2018
Modna poslastica Deichmann Magic Night, ki poteka že 14. leto zapored, je za svoje prizorišče tokrat prvič izbrala idilično okolje Term Olimia. Pestro dogajanje je združilo ljubitelje mode iz Slovenije, Srbije in Bosne, ki so uživali v številnih aktivnostih, dogodka v prestižnem welness centru pa niso zamudile niti znane osebnosti.
Gostje tridnevnega dogajanja v Termah Olimia so si lahko ogledali mesto Olimje, se prepustili sladki fantaziji čokoladnice Olimje in se pobliže spoznali z baročnim stilom tamkajšnjega samostana, katerega najbolj poznani del je eden največjih pozlačenih oltarjev v Sloveniji. Najpogumnejši so svoje spretnosti preizkusili tudi v golf turnirju, za nameček pa poskusili domače vino ter pivo. Nasmeh na obrazih povabljencev je bil zagotovljen!   
Petkov večer je otvorila modna revija izbranih čevljev Deichmann skupaj s slovensko oblikovalko Sanjo Veličković in blagovno znamko Allegra. Deichmann je kot največji proizvajalec obutve v Evropi sponzor dogodka Magic Night-a že 14. leto zapored. Tokrat je prvič v Sloveniji v sklopu treh modnih revij pokazal aktualno kolekcijo obutve, s katerimi elegantno in drzno vstopamo v poletje pred nami. V sklopu predstavitve kolekcij je svoje nove kose pokazala tudi slovenska oblikovalka Sanja Veličković in blagovna znamka Allegra izpod rok oblikovalke Tanje Šepić. Razigrani večer sta zaključila poznana pevca Alka Vuica in Nigor, ki je v sklopu Deichmann vročice predstavil nov singl „Ti“. V vlogi modelov pa so nastopale tudi nekateri znani modeli, ki so jih iz prvih vrst pozorno opazovale slavne dame Biljana Krstić in Gorica Popović.

Deichmann Magic Night je potekal od 7. do 10. junija in privabil več kot 100 ljubiteljev mode.