BI IMELI VIP TRETMA ZA MBFWLJ?

13.04.2018
Kako do VIP tretmaja na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana?

Premijski teden mode MBFWLJ z razširjenim mednarodnim programom in največjim številom modnih oblikovalcev doslej v prestolnico prihaja med 10. in 12. majem, na njem pa se bo letos zvrstilo 21 modnih revij, na katerih se bodo predstavila tudi sveža imena mlade generacije.  Program dogodka si lahko ogledate na www.mbfashionweeklj.si, z malo sreče pa ga lahko užijete v stilu največjih zvezdnikov, saj vam Mastercard podarja Neprecenljivo modno doživetje, s pomočjo katerega boste revijo spremljali iz prve vrste ter v družbi znanih Slovencev in Slovenk. Zmagovalec nagradne igre bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritvenem večeru majske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem pod taktirko priznane modne poznavalke Maje Bulc z oblačili iz XYZ PREMIUM FASHION STORE, na prizorišče bo prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti pa bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja in frizure. Da bodo spomini na večer ostali sveži še dlje, bo srečni nagrajenec v dar prejel še vikend z uradnim vozilom tedna mode Mercedes-Benz.

Mastercard bo poleg zmagovalca obdaril še 10 modnih navdušencev, ki bodo prejeli brezstično Mastercard plačilno kartico, na kateri bo dobroimetje v vrednosti 50 evrov.

Kako sodelovati v Neprecenljivem modnem doživetju?
Obiščite XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in prodajalne Sportina v Celju, Mariboru in Kopru, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. V nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje lahko sodelujete do 29. aprila.