TESTIRAMO UNDO

25.04.2013
Očitno je želja po lepi, gladki, zdravi in pomlajeni koži, univerzalna,  ne glede na leta. Izmed vseh, ki so se prijavili na testiranje izdelka UNDO,  smo na uredništvu izžrebali 10 izbrank, ki bodo v tem mesecu pridno negovale kožo obraza z izdelkom Undo, tri med njimi, pa je v fotografski objektiv ujel tudi naš fotograf.

Katarina Koščak, 30 let
Simpatična diplomirana inženirka gradbeništva, ki je zaposlena v enem izmed gradbenih podjetji, še nima lastne družine, zato lahko veliko časa posveča hobijem. Navdušena športnica – rada smuča, plava in rola, veliko časa preživi na svežem zraku in soncu, zato se slednje tu in tam že pozna na njeni koži. Katarina se rada zabava, je vesela in nasmejana, o čemer pričajo ljubke smejalne gube okoli ust. Glede na to, da preživi veliko časa za računalnikom, obdarjena s kreativno žilico, pa rada tudi riše, kipari in izdeluje nakit, se manjše gube pojavljajo tudi okoli oči in med obrvema. Katarina sicer priznava, da doslej ni bila najbolj skrbna v smislu nege kože. Šele v zadnjem času je v svojo rutino vpeljala redno čiščenje obraza, kot tudi obvezno vlaženje. »Večjih težav s kožo sicer nimam, me pa motijo razširjene pore, tu in tam kakšen ogrc in seveda gubice – predvsem okoli očmi in med obrvmi,« nam je zaupala. Da naša testiranka v 20. svoji koži ni posvečala prav posebej skrbne pozornosti je vidno, gubice so namreč pri Katarini nekoliko bolj izražene, kot bi smele biti. »Nisem še našla negovalne kozmetike s katero bi bila res zadovoljna, in prav zato sem se prijavila na testiranje kreme Undo. Poleg tega, da bi se rada naučila skrbne nege kože, si na splošno v življenju želim pozitivne spremembe.« Morda ji jo prinese prav Undo.

Nives Dobronič, 37 let
Da Nives, ki je po poklicu arhitektka, rada skrbi za svoj videz, je vidno že od daleč. Urejena od glave do peta ljubi potovanja, ki ji predstavljajo tako rekoč najljubše razvedrilo. Glede na to, da dela v projektivi, večino časa preživi v zaprtih prostorih, zato je še toliko bolj srečna, kadar ji uspe najti čas zase za svoje hobije – tek, kolesarjenje, smučanje in deskanje na vodi.
Pa ji uspeva? Da, pravi samska 37-letnica, ki še išče pravega življenjskega sopotnika. »Pomembno je, da si v življenju vzameš čas zase. In za prijatelje. Zelo rada namreč žuriram,« nam zaupa. Nives je v preteklosti pestila problematična koža, ki ji jo je uspelo spraviti v red z rednim čiščenjem. »Na obrazu me najbolj motijo razširjene pore in mastna koža. In seveda gube, še posebej tiste na čelu in okoli oči.« Rada ima kozmetiko, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka za seboj – in prav slednje zagotavlja tudi Undo, ki ga je Nives sicer že poskusila. »Takoj, ko sem opazila novo kremo na tržišču sem v trgovini zaprosila za vzorček. Bila sem navdušena, zato sem se takoj odločila, da se prijavim na daljše testiranje.« Nives pričakuje, da bo Undo odgovor na njene želje po sveži, enakomerni in bolj gladki polti.

Irena Ivanovič, 35 let
Temnolasa Irena, ki se v prostem času včasih ukvarja tudi z nastopanjem v reklamah, dela v trženju, kar je, kot pravi sama, precej stresno in naporno. 8 urno delo s strankami ji je prineslo že marsikatero gubico povezano z mrščenjem, zato komaj čaka, da preskusi Undo. V vseh letih odkar redno uporablja negovalno kozmetiko ji namreč nikakor ne uspe najti takšne, ki bi bila pisana na njeno kožo. »V zadnjem času opažam, da je moja koža vse bolj suha, težave pa imam tudi z alergijo na cvetni prah, zato me občasno doletijo tudi neprijetne rdečice.« pove. Irena, tudi njen zakonski stan je še samski, za zdravo telo skrbi na fitnesu, zelo rada pa tudi bere in gleda dobre filme. Ker nosi očala jo še posebej motijo gubice okoli oči, saj so zaradi korekcijskih leč nekoliko bolj izražene. »Rada bi odpravila smejalne gube, pa tudi vrat ni več takšen kot je bil,« nam zaupa. Od kreme Undo Irena pričakuje, da bo dobro navlažila njeno kožo in ji zagotovila novo prožnost in napetost. Bodo njena pričakovanja izpolnjena? Preberite v naslednji, junijski številki Glossa, ko nam bodo naše tri testiranke zaupale, kakšne učinke so po mesečni uporabi kreme Undo opazile na svoji koži.

Kako deluje Undo
Krema Undo ima trojni učinek na kolagensko strukturo v dermisu – zavira razpadanje kolagenske strukture, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken ter izboljša strukturo občutljive kolagenske mreže. Krema Undo poleg Undo-kompleksa vsebuje tudi močne antioksidante in tako zmanjšuje tudi učinek prostih radikalov na koži. Krema svoje učinke pokaže hitro, že po dveh tednih uporabe, ti odlični učinki pa se z uporabo postopoma in ves čas povečujejo. Krema Undo, ki je primerna tako za ženske kot moške po 25. letu starosti, se hitro vpije v kožo, koža je po 10 do 15 minutah primerno navlažena.

Izdelek UNDO bodo testirale tudi:
Melita Peskar, Grbinska 33, 1270 Litija
Katherine Drobnič, Jerova vas 16, 1290 Grosuplje
Nataša Durjava, Linhartova cesta 9, 1000 Ljubljana
Tea Lipovšek, Pot na Šmohor 1, Laško
Vesna Horvat, Vrtnarija 1C, 1360 Vrhnika
Vesna Miličić, Celovška cesta 108, 1000 Ljubljana
Vladimira Bučevec, Srednja vas 40, 1241 Kamnik

Sorodni članki
Preberi več >