STAREJŠE ŽENSKE Z MLAJŠIMI MOŠKIMI

15.11.2018
Nekoč so bili največji frajerji starejši moški, ki so pod roko držali veliko mlajšo lepotico, danes pa se ta trend nekoliko obrača in v ospredje postavlja vedno več starejših žensk, ki točno vejo, kaj hočejo. Mlajšega moškega. Pa bo ta zdržal ob izkušeni in sproščeni 30+ letnici, ki za razliko od svojih mlajših kolegic, točno ve, da je le ona center svojega sveta? Preverili smo pri hollywoodskih parih.

SANDRA BULLOCK IN RYAN GOSLING
Sandra Bullock je 16 let mlajšega Ryana Goslinga leta 2002 spoznala na snemanju psihološkega trilerja Murder By Numbers. V njem je zaigrala policistko, ki si na vse kriplje skuša ujeti bogatega mladeniča, obtoženega za umor mladega dekleta, ki ga je upodobil takrat 21-letni Gosling. Igralca sta se na snemanju filma precej hitro zbližala, Bullockovi pa je – kljub temu da sta zvezo nekaj časa skrivala – priznanje kmalu vendarle ušlo: »Ne vem, če na to vprašanje lahko odgovorim politično korektno … Ja, sva prijatelja, toda če bi dejala samo prijatelja, bi se najbrž malo zlagala,« so bile besede, s katerimi je priznala ljubezenski odnos, ki je trajal 2 leti, dodala pa tudi, da jo Ryanova prisotnost neizmerno sprošča. »Naučil me je, da se ne sekiram zaradi stvari, ki niso pomembne. Neverjetno me pomirja, zdi se mi kot kakšen mali Buda.« Ryan na drugi strani glede njunega razmerja nikoli ni bil pretirano zgovoren, saj ga je prvič javno pokomentiral šele leta 2011, ko je povedal, da je imel 2 čudoviti punci. Prva je bila Rachel McAdams, druga pa Sandra Bullock, namignil pa je tudi, zakaj sta se s to po dveh letih razšla. »Če sta oba človeka v šovbiznisu, se vse ves čas vrti le okoli tega. Ne ostane kaj dosti pozornosti in časa za druge stvari, tako da na takšnem ljubezenskem odnosu izjemno težko gradiš.«

JOAN COLLINS IN PERCY GIBSON
Mlajši moški so očitno všeč tudi danes 85-letni angleški igralki, ki je svetovno slavo doživela v seriji Dinastija. Po 4 propadlih zakonih – in številnih slavnih (in tudi precej mlajših) ljubimcih, med katerimi sta bila tudi Richard Burton in James Dean – se je Collinsova leta 2002 z 32 let mlajšim filmskim producentom Percyjem Gibsonom do oltarja sprehodila še petič, in čeprav so v svetovnih medijih padale stave o tem, kako dolgo bo zdržala tokrat, njun zakon še danes velja za izjemno uspešnega. »To je moj najbolj srečen in zadnji zakon,« je ob eni izmed priložnosti poudarila igralka, ki je nekoč izjavila, da še nikoli ni spala z moškim, mlajšim od 42 let. In kakšen je po njenem recept za srečen zakon, ki danes traja že več kot 16 let? »Ves čas si dajeva komplimente, sva drug z drugim iskrena ter enakopravna. No, kar pa je najpomembnejše, sta ločeni spalnici. Percy enostavno preveč smrči,« je odločno zatrdila Collinsova, ki je, ko so jo ob neki drugi priložnosti povprašali po treh najpomebnejših stvareh v njunem razmerju, kratko odgovorila: »Seks, seks in seks.« Karkoli že ju tako dolgo drži skupaj, je očitno zelo močno,  saj se je Percy v ljubezni do Collinsove odpovedal tudi lastnim otrokom, ona pa ob 32 let mlajšem možu sije še veliko bolj kot prej.SAM TAYLOR-JOHNSON IN AARON TAYLOR-JOHNSON
Nad mlajšimi je navdušena tudi Sam Taylor, ki se je kot režiserka podpisala pod Petdeset odtenkov sive. Danes 51-letna Sam je prebolela že dva raka, ljubezen svojega življenja pa spoznala, ko je leta 2009 režirala film Nowhere Boy – pripoved o Johnu Lennonu, ki ga je zaigral takrat komaj 18-letni Sam. Med njim in takrat 42-letno režiserko se je takoj vnela iskrica, ki pa je v medijih zaradi 24-letne razlike v letih povzročila precej burne odzive. »Če bi razmišljala, kaj si mislijo drugi, bi bila najbolj nesrečna oseba, ki bi še vedno vztrajala v katastrofalnem zakonu,« je za The Hollywood Reporter povedala Sam, ki je bila prej 11 let poročena z galeristom Jayjem Joplingom. »Ljudje pač radi govorijo o tem in vse, kar jim lahko rečem je, da sem v zakonu z njim srečna,« je poudarila, njen mož Aaron – par se je poročil leta 2013 – pa je dodal, da sta neprekosljiva ekipa. »Sam je neverjetna, skupaj pa sva popoln tim – ne glede na to, ali skrbiva za najini deklici ali skupaj delava,« je poudaril igralec, ki je svoje moči z ženinimi združil tudi za film A Million Little Pieces.


JENNIFER LOPEZ IN CASPER SMART
Najbolj znana latino diva je bila med drugim v razmerju tudi s svojim 18 let mlajšim plesalcem Casperjem Smartom. Ta je razmerje z Jennifer začel leta 2011, ko se je priljubljena pevka razšla z Marcom  Anthonyjem: »Šla sem skozi zares boleče obdobje in Casper mi je pomagal zaceliti rane,« je takrat v enem od intervjujev povedala Jennifer. »Velikokrat sem ga vprašala, zakaj si ne poišče mlajše ženske, toda dejal mi je, da sem mu všeč jaz. Resnica je, da ne veva, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, toda to, kar imava sedaj, nama neverjetno ustreza,« je takrat poudarila pevka, in čeprav se je na prvi pogled zdelo, da bo veliko mlajši plesalec 'odplesal' le vlogo kratkotrajne tolažbe, je par z vmesnimi prekinitvami skupaj ostal vse do leta 2016, ko sta se 'njuni poti naravno razšli', veliko pa je bilo tudi namigovanj, da naj bi Casper Jennifer že drugič prevaral. Kakorkoli, nesojeni parček je 'ostal v prijateljskih odnosih', Jennifer pa se sedaj dobiva z ameriškim bejzbolskim igralcem Alexom Rodriguezom.


JULIANNE MOORE IN BART FREUNDLICH
Priznana 58-letna ameriška igralka, ki je bila za glavno vlogo v filmu Še vedno Alice nagrajena z oskarjem, je 9 let mlajšega režiserja Barta Freundlicha spoznala leta 1996, ko sta skupaj snemala film The Myth of Fingerprints: »Nikoli si nisem mislila, da bom na snemanju tega filma spoznala moškega, s katerim si bom ustvarila življenje, ki sem si ga vedno želela,« je povedala igralka, ki se je z Bartom poročila leta 2003, še prej pa sta se jima rodila dva otroka; sin Caleb in hčerka Liv. »Spremljal sem jo že pri toliko stvareh … Na štirih oskarjih – in še na vsaj petih jo bom –, na kolonoskopiji in v trenutku, ko je debitirala na Broadwayu … Zadnji stvari sta bili zanjo enako neprijetni,« se je na podelitvi oskarjev leta 2015 pošalil Bart, Julianne pa je ob neki drugi priložnosti povedala, da imata z možem povsem običajno in izpolnjujoče družinsko življenje. »Oni so mi najpomembnejši,« je priznala igralka, ki je kljub razliki v letih z Bartom srečna že več kot 20 let, v hollywoodskih krogih pa veljata za enega od redkih stabilnih parov, ki jih nikoli ni ošinila niti najmanjša govorica o kakršnemkoli škandalu ali ločitvi.


SHAKIRA IN GERARD PIQUE
Priljubljena kolumbijska zvezdnica je 10 let mlajšega nogometnega zvezdnika Gerarda Piqueja leta 2010 spoznala med snemanjem videospota za svojo uspešnico Waka Waka, ki je bila uradna pesem svetovnega nogometnega prvenstva v južnoafriški republiki, in čeprav je med njima takoj preskočila iskrica, sta svojo ljubezen pred javnostjo potrdila šele naslednje leto, ko sta zaključila s svojima prejšnjima partnerjema. »Naravnost prelepa je in niti malo ljubosumna. Zaradi svojega posla veliko potuje, toda najino zaupanje je obojestransko,« svoje starejše žene v enem od intervjujev kar ni mogel prehvaliti zvezdnik Barcelone, njun romantičen začetek pa medijem rada opisuje tudi Shakira. »Očeta svojih sinov sem spoznala, ker je igral na svetovnem prvenstvu, jaz pa sem tam nastopala. Rekel mi je: 'Na tem svetovnem prvenstvu bom zmagal zato, da te bom lahko videl v finalu,' in potem je Barcelona res zmagala,« s sijočimi očmi pove pevka, ki ima z nogometnim zvezdnikom dva sinova. »Gerard je izjemno radodaren in zanesljiv, neprekosljiv pa je tudi v vlogi očeta. Kar ne morem se nehati čuditi njegovi nežnosti, čudovitemu karakterju in entuziazmu,« je o svojem možu povedala Shakira, ki je z Gerardom že 8 let, vsake toliko pa po spletu zaokrožijo govorice o njunem domnevnem razhodu. Nobena od njih do danes še ni bila potrjena in držimo pesti, da niti ne bo!