WMF PRINAŠA ZADOVOLJSTVO V VAŠE ŽIVLJENJE

12.12.2018
WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja.
WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. Več kot 100 milijonov ljudi po vsem svetu vsak dan uporablja izdelke iz skupine WMF, Silit in Kaiser, ki nudijo podpore popolnim gurmanskim užitkom.
S pomočjo WMF izdelkov postanejo priprava, kuhanje, uživanje hrane in pijače pravi kulinarični vrhunci. Od priprave sestavin z uporabo natančnih rezilnih kuhinjskih nožev, do kuhanja in cvrtja z inovativnimi kuhinjskimi pripomočki in ponvami, ter uživanja jedi z ustreznim jedilnim priborom, ki ga udobno držite v roki, do mize z elegantnimi dodatki in kozarci in na kraju še odlično kuhan espresso..v eni besedi WMF, vsak od teh trenutkov je poseben že od leta 1853.
4 trenutki zadovoljstva
Gurmanski trenutek: Priprava
Strganje, sekanje, penjenje ali mešanje – zabava v kuhinji.
Ali kuhati za eno osebo ali pripraviti večerjo  s prijatelji - od
luščenja čebule do pranje zelenjave, je lahko prijetno doživetje. Praktične in lepo oblikovane kuhinjske pripomočke poenostavljajo vsak korak v kuhinji, tako da je kuhanje z WMF enostavno in zabavno.

Gurmanski trenutek: Kuhanje
Naj voda zavre in olje zacvrči!! Zdaj se lahko kuhanje začne.
Meso cvremo, zelenjavo nežno kuhamo in v prostoru zadiši.
Inovativna posode WMF iz kvalitetnih INOX materiala 18/10 Cromargan® so prave kuharske igrače, ter popolna podpora vsem kuharjem. Kmalu bomo na trgu doživili popolno novost materialov, kjer sta keramika in jekleno železo združena v visoko tehnološki material – Silargan®. Odlikuje ga odlična prevodost toplote, trdnost materiala na poškodbe in enostavna ter dolgotrajna uporaba.
Kuhanje je užitek in strast, ki jo lahko z WMF posodo resnično doživimo.


Gurmanski trenutek: Uživanje hrane
Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena.
Miza je pripravljena in hrana servirana - okus se ne ustavi pri hrani!
Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker: uživanje hrane je lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi.
WMF jedilni pribor in pripomočki za mizo iz vrhunskega INOX materiala Cromargan Protect® lahko v vaše življenje prinašajo čisti užitek in prijetne trenutke , ki trajajo skoraj večno.
Gurmanski trenutek: Uživanje ob pitju
Izlijemo, napolnimo in dopolnimo! Pred, med in po jedi.
Pitje je več kot le osnovna potreba. Izdelki WMF zagotavljajo,
da lahko ob pitju doživite popolni užitek - s svojimi mehurčki, toploto in aromami. Elegantni kozarci, kot tudi čaj, kava in espresso skodelice, predstavljajo dodatne vrednosti pri vsakem obroku. WMF dosega harmonijo funkcionalnih elementov z estetiko, kar ustvarja trenutke dobrega počutja.Oblikovanje je bilo vedno sestavni del filozofije podjetja WMF. Izdelki so namenjeni razlikovanju. Izdelki WMF so namenjeni pripravi, kuhanju, uživanju in pitju z emocionalno noto do kupca. Uspeh WMF-a se kaže v številnih nagradah za oblikovanje, ki jih podjetje prejme iz leta v leto. Eden izmed največjih potrditev uspešnega delovanja je zagotovo naziv: Št. 1 med blagovnimi znamkami malih gospodinjskih aparatov v Nemčiji.

Z WMF izdelki si lahko polepšate praznike sebi ali svojim najdražjim, ter jim podarite izdelek, ki ni samo funkcijonalen, temveč je lahko tudi okras vsakega doma.
Prodajalne Lesnina vam nudijo široko poleto WMF izdelkov, kjer boste zagotovo našli darilo po vašem okusu.