JAPANDI

11.11.2023
Čiste, gladke linije, nevtralne barvne kombinacije, svetli prostori in naravni elementi so značilnosti sloga Japandi. Privoščite ga svojemu domu ob pomoči nove kolekcije JYSK.Japandi je idealna kombinacija japonskega minimalizma in skandinavske funkcionalnosti, ki pripomore k umirjenemu razpoloženju v vsakem domu. Ta v interierju vse bolj priljubljeni stil, ki navdih išče v japonski estetiki, se še posebej dobro združuje s prepoznavnim skandinavskim minimalizmom in ponuja idealno kombinacijo uporabnosti in prefinjene preprostosti.
Nova JYSK-ova kolekcija Japandi prinaša nevtralne barve, čiste linije in naravne materiale, ki bodo prostor naredili svetlejši in prijetnejši – pravo malo oazo popolne sprostitve. V mirni in spokojni atmosferi vašega doma bo laže umiriti misli in se odpočiti od napornega vsakdana in številnih obveznosti.


DNEVNA POSTELJA


Sprostite se na dnevni postelji SOLLERUP, ki jo odlikuje minimalističen dizajn s svetlim lesom iz borovega gozda. Ključnemu elementu dnevne sobe ali bralnega kotička so priložene mehke blazine iz svetlo sivega blaga, ki poskrbijo za še več udobja in številne kombinacije po vaši meri. SOLLERUP lahko uporabljate kot zofo ali kot posteljo, k njej pa se lepo poda mizica iz iste linije, prav tako iz svetle borovine, čistih linij in s praktičnim prostorom za shranjevanje. Idealna izbira za pitje prve jutranje kave in diskretno shranjevanje knjig, revij ali družabnih iger, ki poskrbi za red. Za piko pa dodajte še namizno svetilko iz Japandi kolekcije JYSK v istem stilu.


MANJ JE VEČ


Japandi prisega na rek manj je več, zato previdno izberite dekoracijo, ki bo dopolnjevala večje kose pohištva. Zgrešili ne boste s svetlimi naravnimi vlakni in trajnostnimi materiali, kot sta bambus in bombaž, ne pozabite pa tudi na nekaj izrazitih kosov dekoracije iz keramike ali kamenine, kot so velike vaze. Zahvaljujoč prefinjeni preprostosti se lahko poigrate z detajli in prostoru vtisnete osebno noto. Ker je vse pohištvo v novi kolekciji Japandi izdelano iz trdne FSC® certificirane borovine kot edinega materiala (FSC® N001715), je mogoče, ko začutite, da je čas za spremembo, les tudi vnovič uporabiti.