OBVEZNA OPREMA LETOŠNJEGA POLETJA

01.07.2019

Poletje je tu in z njim tudi poletne dogodivščine. V torbico moderne ženske vsekakor sodi nekaj dragocenih pripomočkov, seveda poleg stekleničke vode za osvežitev v najbolj vročem delu leta.


1 SVEŽE VES DAN - DEZODORANT ZA VSAKO TORBICO


Poletje in visoke temperature poleg lepih stvari kot so morski vikend pobegi in nošenje trendovskih sandal, ki smo jih čakali celo zimo, prinašajo tudi nekatere manj prijetne stvari. Ena izmed teh je znojenje in če je dezodorant v manjši, bolj priročni in okolju prijaznejši embalaži je to še bonus - lahko ga damo v vsako torbico in skrbimo za okolje. 


2 STILSKO IN OKOLJU PRIJAZNO PO NAKUPIH ALI NA PLAŽO


Če pri nakupih uporabimo vrečko za večkratno uporabo, lahko povsem enostavno zmanjšamo porabo plastičnih vrečk. Vrečka za večkratno uporabo pa je tudi izjemno praktična, saj je obstojna veliko dlje od klasične nakupovalne vrečke. Hkrati pa zložena vrečka ni večja od dlani in tako svoj prostor najde v vsakem žepu ali torbici. In še naš namig: stilsko vrečko za večkratno uporabo lahko koristite tudi kot torbico za plažo in morske dogodivščine se lahko pričnejo. 3 OSVEŽITEV NA VSAKEM KORAKU


Pri vročih dnevih in visokih temperaturah je ključno, da ne pozabimo na hidracijo. Kar 60 - 75 % odraslega človeka je v povprečju sestavljeno iz vode, splošne smernice pa pravijo, da moramo dnevno spiti vsaj liter in pol vode. Poleti pa moramo spiti še več vode kot običajno. Zato je najbolj smiselno, da imamo stekleničko vode prav vedno v torbici.