NOVA DERMATOLOŠKA VIZIJA NEGE ZA SUHO IN OBČUTLJIVO KOŽO

15.02.2013
Razvoj MP-lipidov, ki sledi dermatološkim raziskavam atopije oziroma dedne nagnjenosti k alergijam, odpira novo poglavje v znanosti o hranjenju kože. MP-lipidi namreč delujejo v središču povrhnjice, kjer spodbujajo sintezo filagrina, temelja zaščitne funkcije kože. MP-lipidi z verižno reakcijo delujejo na tri glavne mehanizme zaščitne funkcije kože – spodbujajo naravno vlaženje in naravno sintezo lipidov ter sprožajo celično obnovo.
Nova krema La Roche-Posay Nutritic Intense tistim s suho in z občutljivo kožo zagotavlja boljše življenje. Negovalni izdelek namreč ne deluje le na vidne simptome suhe in občutljive kože, pač pa zahvaljujoč izjemni tehnologiji MP-lipidov odpravlja tudi spremljajoči boleči občutek.
Kremo Nutritic Intense odlikuje bogata in izjemno hranljiva tekstura, podobna balzamu, ki je hkrati čvrsta in ob stiku s kožo tudi topljiva. Čeprav čudovito kremna na koži ne pušča mastnega občutka. Ob stiku s kožo se balzam spremeni v osvežujočo teksturo, ki se v hipu vpije in koži zagotavlja občutek udobja, hkrati pa ustvari nemasten ovoj. Krema je na voljo v dveh različicah – za zelo suho kožo v kozarčku in za suho do zelo suho kožo v tubi.