WE ARE LOVING IT GLOSSOV TEDENSKI MUST HAVE, SEE & DO - 15.7. do 22.7. 2018

15.07.2018

KAJ POČETI?


֍ Izkoristite tople poletne večere za skok v večerno obleko (tisto, za katero nikoli ni priložnosti, da bi jo oblekli) in obisk Cankarjevega doma za malce dobre stare kulture ;). 18.7. ob 20.00 prihaja priznana sopranistka Diana Damrau, ki bo zapela skupaj z Nicolasom Testéjem.




֍ Opera ni vaš forte? Kaj pa ples? Zavrtite se v ritmih salse na prostem pred Kavarno in restavracijo Plato v Ljubljani na ploščadi Ajdovščina. Na spontani  in brezplačni plesni zabavi se zbere več sto plesalcev.  Od 19.7. do 20.7. med 20:00-02:00.

 



KAJ SI OGLEDATI?

֍ Ste že bili v prvem drive-in kinu v Sloveniji? 19. In 21. julija prihaja v drive-in Kino Bežigrad v Centru Vič Sicario 2: Vojna brez pravil. Benicio Del Toro in Josh Brolin sta odlična!


KAJ BRATI?

֍ Camilla Lackberg mojstrica kriminalnih romanov, ena najboljših avtoric psiholoških kriminalk in najbolje prodajana avtorica na Švedskem  je izdala nov roman z naslovom Čarovnica, ki je v slovenskem jeziku izšel pri založbi Učila International. Ko s posestva na obrobju Fjällbacke izgine štiriletna Linnea, to obudi tragične spomine. Pred tridesetimi leti je z istega posestva izginila majhna deklica, ki so jo pozneje našli umorjeno. Napeto do konca!



KAJ JESTI IN PITI?

֍ Oh, ja … Limonina tortica z metinim sladoledom, ki vam jo na ličnem krožničku postrežejo v restavraciji Sushimama na Wolfovi v Ljubljani je ultimativna pregreha. Toplo priporočamo!
֍ Skuhajte pravi detoks čaj in prečistite telo. Poletni dnevi so za to najprimernejši. Učinki? Izguba teže, zmanjšana napihnjenost, povečana raven energije in splošno boljše počutje. V kozarec tople vode vmešajte 2 žlici jabolčnega kisa, 2 žlici limonovega soka, pol žlice na drobno nasekljanega ingverja, ¼ žličke cimeta, ščep kajenskega popra in žličko domačega medu.


KAJ KUPITI?

֍ Obiščite razprodaje in poiščite modne kose, ki bodo trendovski v novi jesensko-zimski sezoni. Namig: prav bo prišlo vse kar je karirasto. Ne prezrite tudi znižanj poletnih oblek, omislite si prav poseben kroj, ki ga v omari še nimate – denmo obleko z zanimivimi rokavi, ki bo modna tudi naslednjo poletno sezono.


֍ Pri znamki Urban Decay ponujajo odličen All Nighter Waterproof Setting Powder, puder, ki je za poletne mesece odličen. Popolnoma nežen, na obrazu ni viden, vseeno pa ponuja dolgo obstojnost in videz lepe polti, ne da bi ga pot spral z obraza



KAJ POSKUSITI?

֍  Rdečo šminko. Za poletne dni je super trendovska izbira. Še posebej šik boste, če se od nog do glave oblečete v belo.



֍ Izkoristite manikuro in pokažite stopala v najlepši luči. Omislite si ‘nožni’ nakit, ki ga lahko kombinirate z začasnimi tetovažami. Super seksi!


Sorodni članki
Preberi več >