VIP TRGATEV PUKLAVEC FAMILY WINES

08.10.2019
Vinska klet Puklavec Family Wines je letos že šestič zapored organizirala tradicionalno srečanje za prijatelje, poslovne partnerje, okoliške župane in znane Slovence v idilični Zidanici Malek, sredi Jeruzalemskih goric. Skupno zgodbo so pričeli pisati leta 2014, ko so skupaj posadili trte šipona, sledilo je prvo opravilo v vinogradu, od leta 2016 pa se sedaj že tradicionalno vsako leto srečujejo na VIP trgatvi.



 V imenu družine Puklavec, lastnikov vinske kleti, je goste pozdravil in nagovoril Vladimir Puklavec, ki je poudaril, da se vsako leto z veseljem vrača na ta tradicionalni dogodek, kjer se v prijetnem vzdušju ponovno sreča s prijatelji in znanci. Direktor in glavni enolog kleti Mitja Herga je povzel letošnjo trgatev in napovedal, kakšen bo novi letnik vin. Srečanju so se pridružili številni poslovni partnerji, okoliški župani, znani Slovenci in predstavniki podjetij. Za dobro razpoloženje na dogodku sta poskrbela priljubljeni TV voditelj Peter Poles, ki je s humornimi vložki dodobra nasmejal navzoče, in Samuel Lucas z bendom, ki je z zabavnim repertoarjem publiko razgrel in spravil na plesišče.



Za pridih prleške tradicije je poskrbel lokalni oktet Kogovski dečki, ki je ljudske pesmi zapel kar v zidanici na skoraj 200 let stari preši in narodno zabavni Ansambel Opoj z narodno-zabavnimi ritmi, ki so odmevali pozno v noč.