VEČ ČASA ZA RAZISKOVANJE, MANJ ZA UREJANJE

05.09.2023
Si želite s svojim telefonom zajeti izjemne trenutke in narediti fotografije, ki so tako popolne, da jih ni treba prav nič urejati in so na voljo za objavo takoj? To omogoča kamera telefona HONOR 90 z visoko ločljivostjo 200 milijonov pik, ki zagotavlja ostre in jasne fotografije, pripravljene za takojšnje deljenje.

Kamera telefona HONOR 90 'pričara' tako impresivne rezultate, da lahko več časa kot urejanju posnetkov namenite raziskovanju sveta, in to po zaslugi popolnoma novega načina fotografiranja. HONOR 90 je namreč opremljen s pametnimi funkcijami, ki so zasnovane tako, da je zajemanje visokokakovostnih fotografij kar se da enostavno. Te izpopolnjene funkcije, ki jih poganja umetna inteligenca, uporabnikom omogočajo, da popoln posnetek naredijo takoj po izklopu kamere in odpravijo ali vsaj zmanjšajo naknadno obdelavo posnetega.ZAZNAVANJE PRIZORIŠČA Z UMETNO INTELIGENCO

HONOR 90 ob pomoči umetne inteligence samodejno prepozna, kaj snemate, in temu primerno prilagodi nastavitve kamere. Ne glede na to, ali gre za sončno pokrajino, nočni mestni prizor ali bližnji posnetek okusne jedi, bo kamera optimizirala nastavitve, kot so barve, kontrast in osvetlitev, da bo prizor popoln. Inteligentna optimizacija zagotavlja, da so fotografije takoj pripravljene za deljenje ali tiskanje, brez zamudnih ročnih nastavitev.


NADGRAJEN PORTRETNI NAČIN

Način portretiranja fotoaparata HONOR 90 ob pomoči umetne inteligence omogoča ustvarjanje osupljivih, profesionalnih portretov, ki poudarijo motiv in hkrati ustvarijo čudovito zamegljeno ozadje. Ta učinek, imenovan bokeh (Boké), ki je bil nekoč dosegljiv le s profesionalnimi fotoaparati in z ročnim urejanjem, je zdaj na dosegu roke. Poleg tega način podpira 2-kratno povečavo, to pa vam omogoča, da se bolj osredotočite na objekt in ustvarite izjemne portretne posnetke.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST PRI ŠIBKI SVETLOBI

Poslovite se od zrnatih fotografij, nastalih v slabih svetlobnih razmerah. Veliko tipalo 1/1,4 kamere HONOR 90 v kombinaciji z nočnim načinom zagotavlja jasne, svetle in podrobne posnetke, tudi če osvetlitev ni optimalna. Zaradi tega je treba pozneje fotografije za prilagoditev osvetlitve ali zmanjšanje šuma obdelovati precej manj.

12 MP ULTRAŠIROKOKOTNA IN MAKRO KAMERA

Vsestranska ultra široka in makro kamera ne omogoča le zajemanja širših kotov za pokrajinske fotografije, ampak tudi zajemanje podrobnosti od blizu z najmanjšo razdaljo ostrenja 2,5 cm. Tudi zaradi te zmožnosti je pri naknadni obdelavi potrebnih manj obrezovanja in dodatnih prilagoditev.

Telefon HONOR 90 je pri vseh večjih mobilnih operaterjih v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 549 evrov.