SUMMER ESSENTIALS: TELEFON HONOR 90

24.07.2023
V mislih se pojavljajo podobe s soncem obsijanih plaž, čiste turkizne vode in sledi v toplem pesku. Čaru, da bi dan preživeli ob morju, se greli na soncu in ujeli čudovite razglede, se še vedno ne moremo upreti.
Da smo na plaži brezskrbni pa je treba skrbno spakirati torbo za na plažo, da bomo imeli pri roki vse potrebno za dan, poln zabave, sprostitve in ustvarjanja spominov. Letošnje poletje je zaznamoval telefon HONOR 90, ki je na seznamu nove obvezne opreme vsake šik torbe za na plažo.Čeprav se morda zdi čudno, da pametni telefon označujemo kot nujen pripomoček na plaži, pa v resnici naši telefoni opravljajo številne funkcije, ki nam izboljšajo izkušnjo. S pravim pametnim telefonom lahko resnično okrepimo poletne pobege, od fotografiranja sončnih selfijev in panoramskih pogledov na ocean do glasbenega vzdušja in ohranjanja povezave z najbližjimi. HONOR 90 zagotovo izstopa, saj ponuja številne uporabniku prijazne funkcije, zapakirane v elegantno obliko.
Ko se naslednjič odpravite v bližino morja, raziščimo, zakaj naj bo pakiranje pametnega telefona HONOR 90 tako samoumevno kot pakiranje kreme za sončenje, brisače ali najljubših sončnih očal.
Ena od glavnih značilnosti telefona HONOR 90 je izjemna glavna kamera z ločljivostjo 200 MP, ki je kot nalašč za zajemanje spominov na plažo z osupljivo jasnostjo in živahnimi barvami. Z nadgrajeno izkušnjo portretiranja, 12 MP ultraširokokotno in makro kamero za vsestranske posnetke ter 2 MP globinsko kamero za izjemne učinke bokeh (Boké) ta pametni telefon zagotavlja, da boste lahko ujeli vsak peščeni grad, vsak val in vsak sončni zahod ter ustvarili čudovite spomine.Vendar pa HONOR 90 ponuja več kot le visokokakovostno kamero. Njegov velik 6,7-palčni AMOLED Quad Curved Floating Display skupaj s certifikati HDR10+, Amazon Prime Video HDR in Netflix HDR zagotavlja multimedijsko izkušnjo par excellence, ne glede na to, ali si ogledujete sveže zajete fotografije ali na plaži pretakate vsebine.
HONOR 90, ki ga poganja zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen1 Accelerated Edition 5G, vam zagotavlja, da ostanete povezani in uživate v nemotenem delovanju, ne glede na to, ali svoje trenutke s plaže delite na družbenih omrežjih, brskate po spletu ali igrate mobilne igre.
Morda je ena najpomembnejših funkcij za počitnice na plaži velika 5000 mAh baterija HONOR 90, opremljena s 66W tehnologijo HONOR SuperCharge. Ta zagotavlja celodnevno povezljivost in hitro polnjenje, tako da lahko uživate v dnevu na soncu brez skrbi, da vam bo zmanjkalo baterije.Ko pripravljate torbo za na plažo za ves dan, sta velikost in teža telefona prav tako pomembni kot njegove zmogljivosti. Pri tem se telefon HONOR 90 ponovno odlikuje s svojo elegantno in kompaktno obliko. Kljub temu, da je telefon poln zmogljivih funkcij, se ponaša s simetrično štirioglato obliko, saj je tanek le 7,8 mm in tehta le 183 g.


Poskrbite, da bo v torbi za na plažo zmeraj ostalo nekaj prostora za stekleničko vode, kremo za sončenje, kakšno pokrivalo ali sončna očala in HONOR 90. Telefon HONOR 90 je pri vseh večjih mobilnih operaterjih pri nas na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 549 evrov. Izbirate lahko med polnočno črno in smaragdno zeleno barvi.