Neprecenljivo modno doživetje: #MBFWLJ

07.10.2016
Zmagovalec nagradne igre bo poleg ekskluzivnega obiska praznika mode, lepote in dizajna nagrajen tudi z modnim stiliranjem Jane Koteske. Podelili bodo tudi 5 brezstičnih Mastercard plačilnih kartic z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov. Za sodelovanje do 9. oktobra obiščite XYZ Premium Fashion Store v Cityparku.
V življenju so trenutki, za katere se želimo urediti še posebej lepo, saj bodo to najverjetneje spomini, ki bodo z nami še dolgo. Mastercard in XYZ Premium Fashion Store vam pri tem ponujata priložnost za preobrazbo, v kateri boste zasijali. Za modno preobrazbo zmagovalca ali zmagovalke bo v sodelovanju z XYZ Premium Fashion Store poskrbela Jana Koteska, ki smo jo imeli priložnost spoznati preko njenega bloga, svoje mednarodne modne izkušnje je med drugim nabirala tudi v Los Angelesu, vsekakor pa bo modni stajling prilagojen osebnosti zmagovalca nagradne igre. Prav osebni slog pa bo tudi vodilo ureditev pričeske in v primeru, da bo kot zmagovalka izžrebana dama, ličenje obraza. Tu na vrsto stopijo umetniki ličenja MUD.
Nagrajenec Mastercardove nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ bo na modno prizorišče prispel v stilu. V luksuznem vozilu Mercedes-Benz razreda E, ki je letos osvojil laskavi naziv slovenski menedžerski avto leta, bo vožnja zagotovo nekaj posebnega.