NAJVEČJE SRCE V SARAJEVU

22.08.2019
Sarajevski filmski festival je tudi tokrat privabil zvezde svetovne kinematografije in za obiskovalce pripravil nepozabno praznovanje ob 25. obletnici. Dolgoletni prijatelj in sponzor SFF - Atlantic Grupa, že vrsto let spodbuja idejo o kulturi in ustvarjalnosti po vsej regiji.



Tisoče fotografij, ki so jih posamezniki delili v sklopu projekta Vsi smo mi iz istega filma, so sestavile mozaik z naslovom «Največje Srce v Sarajevu», ki je bilo javnosti razkrito v nedeljo, 18. avgusta. »Zelo smo ponosni na prijateljstvo, ki Atlantic Grupo že vrsto let povezuje s Sarajevskim filmskim festivalom. Še posebej smo hvaležni vsem obiskovalcem, ki so skupaj z nami praznovali 25. rojstni dan festivala,« je ob predaji mozaika dejala Miranda Mladin, izvršna direktorica za marketing in inovacije Atlantic Grupe.



Svoje spomine na priljubljeni festival pa so v emocionalnem videu Vsi smo mi iz istega filma, delili tudi nekateri znani filmski igralci in umetniki iz regije. »Največje srce v Sarajevu« si oglejte tukaj