#NAHITRO: NATAŠA MERNIK

12.10.2018
Avtorica bloga Curves in Colors, ki jo večina imenuje kar slovenska Ashley Graham, je kljub svojim mladim letom v življenju dosegla že veliko stvari. Ena izmed najpomembnejših je, da je svoje telo sprejela takšno,
kakršno je, danes pa k temu kot prva aktivistka za pozitivno telesno samopodobo v Sloveniji spoduja tudi svoje sledilce in sledilke.

JAZ SEM ...

21-letna blogerka, ljubiteljica mode in ličenja ter pasja mama dvema angleškima buldogoma, ki želi ljudem pomagati, da bi se dobro počutili v svoji koži. V ta namen kot sovodja organiziram odmevni projekt I am all (wo)men.

MOJ BLOG CURVES IN COLORS ..
je modni, lepotni in lifestyle blog, ki nosi ime obline v barvah zato, ker imam na sebi vedno vsaj eno živahnejšo barvo. Poleg rdečih las obožujem tudi pisane potiske, črte in rožice.

SVOJIM SLEDILKAM IN SLEDILCEM ŽELIM ...
da se sprejmejo v svoji koži in se imajo radi ne glede na lepotne ideale in mnenja drugih.

MOJE TELO ...
se je skozi leta močno spreminjalo, zaradi njega sem bila velikokrat tarča posmeha, danes pa ga imam rada takšnega, kot je.

I AM ALL WOMEN IN OSTALA GIBANJA ZA POZITIVNO TELESNO SAMOPODOBO ...
so tisto, kar danes svet potrebuje, saj se ženske in moški vsak dan soočamo z nerealnimi lepotnimi ideali, ki so največkrat nedosegljivi, gibanja za pozitivno telesno samopodobo pa želijo prikazati resnična telesa vseh velikosti, barv in oblik, s čimer bi ljudje uvideli, da je med nami ogromno razlik, kljub njim ali ravno zaradi njih pa smo prav vsi čudoviti - točno takšni, kot smo.

FB: Natasha Mernik
IG: natashamernik