ANA ŽONTAR KRISTANC TELOVADI Z BOROTALCOM

27.06.2018
Ana Žontar Kristanc, aktivna ženska, mama dveh čudovitih malčkov in kulinarična blogerka, svojo kreativno žilico izraža pod imenom Anina kuhinja. Tokrat nam je zaupala, kako v poletnih dneh poskrbi za svojo formo.   

Ana, glede na to, da je tema tokratne številke žensko telo, me zanima, kako ste zadovoljni s svojim telesom in na kakšen način – s hrano ali telovadbo – skrbite za to, da ste v formi?
S svojim telesom sem zadovoljna. Po dveh otrocih sem potrebovala malce več časa, da sem se spravila nazaj v formo - in priznam da nisem še čisto tam, sem pa na dobri poti. Na žalost nisem ena izmed tistih, ki jim je vitko telo prirojeno in zanj moram tudi malo delati. Tako zdaj s podporo Borotalco Active pridno telovadim pod vestnim nadzorom Nuše Gnezda in priznam, da so rezultati že zelo vidni. Pri hrani sem malo manj pridna, saj ne maram omejitev. Preveč rada jem in kuham. Priznam pa, da pazim na količine.

Bliža se čas dopustov. Si boste tudi vi vzeli oddih ali se 'kuha' kaj novega?
V bistvu se po letu dni ravno odpravljam na nekajdnevni oddih z mojimi fanti. Drugače pa se pri meni vedno kaj novega kuha. Lahko izdam, da ravno zaključujem novo jesensko kuharico. Manjka mi še dober teden kuhe in potem delo prepuščam oblikovalcem, lektorjem, tiskarjem ...
Za glavni dopust pa letos planiramo road trip. Nimamo še točnih datumov, ampak upam, da nam uspe izpeljati.