Naslednji članek

NAGRADNA IGRA: OSVOJITE 5 & 5 V BERLINU

26.09.2017
Berlin je v zadnjih nekaj letih postal kulinarični 'hotspot', o čemer pričajo tudi številne vrhunske restavracije v mestu. V najnovejši izdaji Michelinovega vodnika za leto 2017 je bilo glavno mesto ponovno izbrano za gurmansko prestolnico Nemčije, zvezdice pa je prejelo kar 18 berlinskih restavracij – od tega je bilo 11 restavracij nagrajenih z eno, 7 pa z dvema zvezdicama. Skupno Nemčija premore kar 292 restavracij z Michelinovo zvezdico. Želite eno izmed njih preiskusiti? Slodelujte v naši nagradni igri! Z nekaj sreče lahko osvojite 5-hodni gurmanski meni, alkoholno ali brezalkoholno pijačo v restavracij z dvema Michelinovima zvezdicama Horváth in dve nočitvi za dve osebi v superior sobi z zajtrkom v prvorazrednem hotelu Wyndham Berlin Excelsior, ki se nahaja le nekaj korakov od znane nakupovalne ulice Kurfürstendamm. Sodoben hotel, ki ga upravlja veriga hotelov GCH Hotel Group, ima na voljo 316 sob in suit, šest sejnih sob, pivnico FRANKE, bar, lounge in šestdeset parkirnih mest. Z veliko začetnico na vseh področjih piše kakovost, udobje in svež dizajn. Moderno opremljene sobe in suite razpolagajo s klimatsko napravo, televizijo s tankim ekranom, brezžičnim internetom, okrepčate se lahko s kavo ali čajem. Pivnica FRANKE svoje goste razvaja z dnevno svežo kulinariko, pripravljeno z dušo ('cooked with the soul') in s tipično izraelskim okusom. Poleg tega je gostom hotela v veličastni avli hotela Living Room s kaminom na voljo izjemno moderen bar, v katerem strežejo alkoholne in brezalkoholne pijače, izvirne koktajle in oskune prigrizke. 
PRIJAVITE SE TUKAJ! ali pa do 31. oktobra 2017 pošljite odgovor na vprašanje, koliko restavracij v Nemčiji ima Michelinovo zvezdico, na predstavništvo Nemške turistične organizacije (na elektronski naslov: maja.horvat@germany.travel).
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.