Naslednji članek
Prejšnji članek

30 DNI, 30 KNJIG

04.02.2017
Od 4. 2. do 5. 3. 2017 bomo na našem FB in Instagram profilu vsak dan objavili en knjižni naslov. V nagradni igri lahko sodelujete tako, da na ta dan do 21.00 ure pošljete svoje podatke (ime in priimek, naslov in telefon) na elektronski naslov info@gloss.si. Dnevni izžrebanec bo na Glossovem Instagram profilu objavljen vsak naslednji dan (darila, izžrebana med vikendom, bodo objavljena v ponedeljek).

Podarjamo naslednje knjige:

Tone Perčič: Izganjalec hudiča
Nataša Kramberger: Brez zidu
Cristina Caboni: Tako diši ljubezen
Miriam Drev: V pozlačenem mestu
Aksinja Kermauner: Berenikini kodri
Dr. Tanya Byron: Moj otrok po moje
Rok Klančnik: Trinajsti apostol
Petja Rijavec: Piarovka
Alan Mešković: Ukulele Jam
Dan Brown: Angeli in demoni
John Oakes: V raju parfumov
Colin Falconer: Sulejman Veličanstveni – Sultanov harem (v hrvaškem jeziku)
Dr. Dory Hollander: 101 laž, ki jo moški pripovedujejo ženskam, in zakaj jim ženske verjamejo
Breda Smolnikar: Ko se tam gori olistajo breze
Amy Ewing: Dragulj
Veronica Roth: Neupogljivi
Vinko Moderndorfer: Hvalnica koži
Renata Ažman: Itaq
Maja Gombač: »Modni pêle mêle« slovenske družbe v obdobju med svetovnima vojnama
Svetovna klasika paranormalnega: Deček, ki je videl resnično
Vuk Vućo: Kako sem nehal sesati prst
Zoran Predin: Brez kravate in vezalk
Jaroslav Hašek: Dobri vojak Švejk
Christian Gailly: Večer v klubu
Damjana Bakarič: Na tesnobi
Dale Carnegie in družabniki: Kako uspešno vodimo ljudi
Janja Rakuš: Hotel Andro.gen
James Patterson in Maxine Paetro: 14. smrtni greh
James Dashner: Zaton
Mark Morris: Spartak – Kri in pesek
Preberite tudi
...
Preberi več >>

PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Nagradna igra poteka na spletni strani www.gloss.si ter na Glossovem Instagram profilu vsak dan od 4. 2. do 5. 3. 2017, do 24.ure. Udeleženec nagradne igre je vsaka fizična oseba, ki na naslov info@gloss.si v določenem dnevu do 21.00 ure pošljete svoje podatke (ime in priimek, naslov in telefon).
2. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.
3. Posameznik lahko sodeluje v nagradni igri z eno poslano pošto. Pravila nagradne igre so obvezujoča za organizatorja nagradne igre ter za vse udeležence, ki s svojo udeležbo za zajemanje podatkov priznavajo ta pravila in se jih obvezujejo tudi upoštevati.
4. Nagrada bo izžrebana izmed ustrezno poslane pošte vsak naslednji dan (za nagrade objavljene med vikendom pa v ponedeljek). Rezultat žrebanja je dokončen. Pritožbe niso možne. Rezultat žrebanja bo objavljen na Glossovem instagram profilu, in sicer tako, da bodo navedeni naslednji podatki o izžrebancih: ime, priimek in kraj bivanja ali povezava do  Instagram profila izžrebanca, v kolikor ga ta ima. Dobitnik nagrado prevzame na uredništvu revije Gloss, Jamova 19, Ljubljana, in sicer najpozneje 30 dni od objave rezultatov. V nasprotnem primeru do nagrade ni več upravičen.
5. Nagrada ni prenosljiva in je ni mogoče zamenjati za gotovino niti za drugo vrsto ali tip nagrade. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec predložiti osebni dokument.
6. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan posredovati zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka) ter je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izvirajo iz tega naslova.
7. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
8. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade ob izročitvi nagrade.
9. Image management d.o.o. si pridružuje pravico, da nagrade ne podeli, če ugotovi, da je nagrajenec sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili, da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo ali da ni potrdil prevzema nagrade. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
10. S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinjajo, da ima podjetje Image management d.o.o. pravico do uporabe podatkov v promocijske namene in dovoljujejo, da organizator nagradne igre obdeluje njihove podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke sodelujočih v nagradni igri uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1 ), Uradni list RS št. 94/2007.
11. Image management d.o.o.. lahko v vsakem trenutku spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Image management d.o.o. bo vsako spremembo ali zaključek nagradne igre ustrezno objavila na spletni strani, tako, da bodo udeleženci  s tem seznanjeni.
12. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Image management d.o.o. in njihovi družinski člani.
13. Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika so pristojni izključno predstavniki podjetja Image management d.o.o. ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.