PREDSTAVITE DEICHMANNOVE POMLADNE KOLEKCIJE

19.03.2018
Ljubljana, 15. marec 2018 Deichmann ponovno navdušuje s pomladnimi in poletnimi trendi obutve in torbic, ki prebujajo igrive barvite kombinacije in rišejo nove modne kombinacije. Prizorišče predstavitve kolekcije pomlad/poletje 2018 je ob koncu letošnje zime postala Kavarna Moderna, ki je s sodobnim interierjem vzbudila utrip mestnih ulic in tlakovala pot novim modnim zapovedim.

Kot napoveduje Deichmann kolekcija bo toplejša sezona barvita, neonska, rožnata, polna poudarkov v obliki pentelj, manšetnih gumbov, žametnega blaga, okrasnih kamenčkov in še več. Modne novosti letos zaznamujejo romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, čudovite ženstvene sandale in salonarji z vrtoglavo peto, superge v črno-beli različici s podplatom iz plute in drugi modeli z ravnim podplatom. Najbolj vroč videz poletja pa tokrat predstavljajo lahkotni slip-on čeveljci z mrežastimi, mornarskimi poudarki ali podplatom, vezenim iz rafije. Moški bodo to pomlad ohranili urejen modni videz in ga popestrili z udobnejšimi kosi in stilskimi poudarki. Izbranim kosom, kot so usnjeni čevlji z in brez vezalk, vladajo umirjeni toni od sive, rjave, temno modre do črne barve.
»Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat« zapoveduje tudi nov Deichmannov moto, ki so mu bile tokrat priče tudi zbrane modne poznavalke pri ocenjevanju letošnje edicije obutev in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušile petke. Čudovite sandale z rožicami so nesporne zmagovalke, tesno za njimi pa oxfordke in natikači z bleščicami. Foto: Jernej Kokol