ZIMSKA LEPOTA

03.02.2013
Nizke temperature, hladen veter, nepričakovani sončni žarki, ki so v visokogorju še toliko bolj nevarni, ter velike temperaturne razlike med zunanjimi in notranjimi prostori lahko vaši koži pozimi povzročijo vrsto težav. Izsušenost ter pustost in bledikavost polti so pogosti znaki, ki preprečujejo, da bi vaš obraz zažarel v zdravem zimskem siju. Kaj storiti? Opremite se z zimskimi lepotnimi rešitelji.

LEPOTNI KULT
Krema Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, s katero je velika dama kozmetike negovala ranjeno kožo svojih ljubljenih konjev, je še danes eden izmed najbolj priljubljenih in iskanih lepotnih izdelkov na svetu. Zvezdniki, umetniki ličenja, manekenke, lepotni strokovnjaki – prav vsi se strinjajo, da je Eight Hour Cream must-have. Ta čudežna krema je dobitnica več kot 40 svetovnih lepotnih nagrad, najdete pa jo lahko v skoraj vsaki toaletni torbici, ki kaj velja. Nova različica te kreme je brez vonja, ponuja pa prav vse prednosti  originala. Marelično obarvan balzam pomaga pri negi razpokane, hrapave in poškodovane kože, blaži in pomirja rdečico ter odpravlja manjše praske in odrgnine.

DVA V ENEM
Nivejina krema za obraz in negovalni balzam za ustnice 2-v-1 sta priročna pomočnika v gorah, na smučiščih in na poti. Krema z vitaminom E varuje kože in celice pred sončnimi opeklinami, mrazom in izsušitvijo, medtem ko negovalni balzam optimalno zaščiti nežno kožo ustnic.

NE POZABITE NA KOŽO TELESA
Vichyjev fluid NUTRIextra za popolno nego kože je odlična izbira za suho in razdraženo kožo, saj vsebuje kar 16 odstotkov vodilnih hranilnih sestavin (glicerin, karitejevo maslo, naravna olja) ter učinkovino, ki vlažilnim in hranilnim snovem pomaga prodreti globoko v notranjost epidermisa. Zahvaljujoč tehnologiji Quick Break se izdelek ob stiku s kožo spremeni v vodo. Fluid NUTRIextra poskrbi za občutek svežine in udobja ter zmanjšuje razdraženost. Koža je v hipu bolj mehka in obnovljena, saj izdelek nahrani kožo in ji povrne prožnost in vlažnost.

ZAVARUJTE USTNICE
Acute Lip Balzam, inovacija podjetja Eucerin, poskrbi za izdatno nego izjemno suhih in razpokanih ustnic ter zmanjšuje rdečino okoli ust. Strokovnjaki iz Eucerina ga priporočajo tudi pri zdravljenju atopijskega dermatitisa, pa tudi vsem, tistim, ki si z lizanjem ustnic 'prislužijo' nadležen ekcem. Izdelek ne vsebuje dišav in konzervansov, zato je primeren tudi za otroke.
Sorodni članki
Preberi več >