Intervju

ZADNJI INTERVJUJI

Hollywood, pripravi se! Prihaja čas za Katarino Čas – naš najbolje izvažani igralski artikel, dekle z naslovnic in punco iz sosednje ulice.
Preberi več >>
Ana Karić in Radko Polič sta tista igralca, katerih obraz, glas in stas je pred dvema desetletjema še kako dobro poznal vsak ljubitelj filma.
Preberi več >>
ARHIV INTERVJUJEV
Sašo Mali, njegova soproga Tina Kim, 8-letna šolarka Liana in 3-letna Maksim so zabavna in tako srečna družinica, polna ljubezni, da jih je veselje gledati in poslušati.
Preberi več >>
Odkar se je prvič povzpel na oder, se je vedelo, da lahko od tega fantiča še veliko pričakujemo.
Preberi več >>
Njegovo ekscentričnost označujeta rahlo privzdignjena obrv in pogled, ki seže v drugačen, lepši svet.

Preberi več >>
Je eden najbolj karizmatičnih evropskih gledaliških režiserjev, in ta trditev ni zgolj prazna fraza.
Preberi več >>
Mladi up srbske literarne scene je s svojim petim romanom Kremplji (Kandže), zgodbo o beograjskih protestih proti Miloševićevi volitveni kraji, osvojil lestvice najbolj branih knjižnih naslovov.
Preberi več >>
Je sploh mogoče zaobiti velikega Tolstoja in ovreči njegovo znamenito misel o srečnih in nesrečnih družinah? Prav tega se je lotila ameriška publicistka Pamela Haag.
Preberi več >>
Da so vse najboljše stvari v življenju vedno zgodijo spontano, dobro ve 22-letni hrvaški topmodel Kristina Šalinović.
Preberi več >>
»Tehnologija, s katero je človek leta 1969 osvojil Luno, bi šla danes v mobilni telefon,« trdi Michio Kaku, japonski fizik, ki velja za najpomembnejšega futurologa današnjega časa.
Preberi več >>
VSI INTERVJUJI >>
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »
.