JUSTIN BIEBER SE POROČI

14.07.2018
24-letni pop pevec iz Kanade, za katerim vzdihujejo miljoni mladih (in tudi nekoliko starejših) dam, bo prav kmalu svojo večno ljubezen pred matičarjem obljubil 21-letni manekenki Haley Baldwin, hčerki ameriškega igralca Stephena Baldwina in brazilske grafične oblikovalke Kennye Deodato.


Mlad par, ki se je pred nekaj dnevi zaročil je dvignil precej prahu, saj javnost ni vedela za njuno romantično razmerje. Še posebej zato, ker je bil Bieber od leta 2010 v turbulentnem in v javnosti dobro dokumentiranem razmerju z ameriško pevko in igralko Seleno Gomez. Dvojec, ki se je razšel in ponovno združil neštetokrat, zaradi česar naj bi nekaj gorečnih najstnic storilo celo samomor, naj bi končno skupno pot zaključil marca 2018, nekaj mesecev kasneje, pa je Justin tako močno zaljubljen v drugo, da je Hailey 7. julija podaril zaročni prstan.

Hailey in Bieber sta sicer že vrsto let dobra prijatelja, med letoma 2015 in 2016 naj bi na kratko celo hodila. Čeprav si zaljubljenca izkazujeta ljubezen na vse možne načine, Biber je svoji mladi bodoči soprogi napisal ljubezensko pismo, ki ga je objavil na Instagramu, so tisti z nekaj kilometrine na področju zadev srca, precej skeptični nad dolžino njunega prihajajočega zakona.